Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Tosun, Şoförler Odası´nı ziyaret etti

Başkan Tosun, Şoförler Odası´nı ziyaret etti

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Çapar´ı makamında ziyaret etti.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Çapar´ı makamında ziyaret etti

Ziyarette, Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. 

Ziyarette konuşan Başkan Tosun, toplumsal ve idari yaşamda sivil toplum kuruluşlarının önemli bir rolü olduğunu söyledi. 

Bugüne kadar odalar ve sivil toplum örgütleri ile birlikte istişare içinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Tosun ?Bugünde Şoförler ve Otomobilciler Odamızı ziyaret ederek ilçedeki trafik sorunlarının çözümü için neler yapabiliriz konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Her ziyaretimde olduğu gibi bu ziyaretimde de sıcak ve samimi bir ilgiyle karşılayan Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanına, yönetim kuruluna ve şoför arkadaşlara teşekkür ediyorum.? dedi.  

Ziyaret sonunda Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Çapar, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´a teşekkür ederek bakır işlemeli Atatürk Portresi hediye etti.  



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli