Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Uğur, ?Evet? için sahaya indi

Başkan Uğur, ?Evet? için sahaya indi

Kesput´ta esnaf ziyaretlerinde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 16 Nisan´da yapılacak referandumun önemini anlattı.

Kesput´ta esnaf ziyaretlerinde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 16 Nisan´da yapılacak referandumun önemini anlattı.
Türkiye´de istikrar ve istikbalin devamı için Kesput halkının ?Evet´ diyeceğine inandığını ifade eden Başkan Uğur, ?Türkiye´nin istikrara ihtiyacı var. Türkiye´nin istikrarı için önümüzde fırsat var. Bu halk oylaması Türkiye´nin istikrarı ve istikbali için önemli? dedi.
Kepsut´ta sanayi esnafına ziyaretlerde bulunan Başkan Uğur, vatandaşlar tarafından da büyük bir coşku ile karşılandı. Ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda 16 Nisan´daki referandumun önemine değinen Başkan Uğur, ülkedeki yatırımların ve ekonomik istikrar nedeniyle yapılabildiğini söyledi.
Başkan Uğur´a esnaf ziyaretlerinde AK Parti Milletvekili Kasım Bostan, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.
Bir araya geldiği vatandaşlara Türkiye´nin önünde 16 Nisan´da yapılacak referandum ile büyük bir fırsat olduğuna dikkat çeken Başkan Uğur, ?Şimdi Türkiye´nin önünde büyük bir fırsat var. Türkiye 1923´ten bugüne 65 hükümet görmüş. Amerika´da 45 hükümet, 228 yılda 45 başkan gelmiş. Bizde 65 hükümet 1923´ten beri. Türkiye´nin istikrara ihtiyacı var. Türkiye´nin istikrarı için önümüzde fırsat var. Bu halk oylaması Türkiye´nin istikrarı ve istikbali için önemli. Bundan sonra vesayet odaklarının demokrasiye müdahale etmemesi için. Türkiye´de yatırımların devamı için, ülkenin büyümesi için, Büyükşehir´in hizmet yapması için 16 Nisan tarihi önemli. İstikrar ve istikbal için Kepsut´lular ?Evet´ diyor. 16 Nisan´dan sonra çok farklı bir Türkiye olacağına bende inanıyorum? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli