Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Başkan Uysal, kitap okumanın önemine dikkat çekti

Başkan Uysal, kitap okumanın önemine dikkat çekti

Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından temin edilen 100 kitap, Ayvalık Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu yetkililerine teslim edildi.


Başkan Necdet Uysal, Ayvalık´ta yeni açılan Ceza İnfaz Kurumu´nda bulunan hükümlü ve personelin faydalanabileceği 100 kitabı cezaevine bağışladı.
Hükümlülerin cezaevinde bulundukları süre içinde boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri, okuma alışkanlığı kazanmaları, yeniden topluma uyum sağlamaları ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla gönderilen kitaplar, yetkililere teslim edildi.
Ceza İnfaz Kurumu´nun talebi doğrultusunda, kuruma uygun yerli-yabancı romanlar ile dini ve tarihi kitapların yanı sıra kişisel gelişim, hikaye ve belediye yayınlarına ait kitapları teslim ettiklerini söyleyen Başkan Uysal, ?Suç işleme oranlarının okumayan toplumlarda daha fazla olduğunu biliyoruz. Hükümlü kardeşlerimizin boş vakitlerini okuyarak ve kendilerini geliştirerek değerlendirmeleri çok önemli. Biz de elimizden gelen desteği vermek istedik. İnşallah bu kitaplar onların hayatında faydalı olur, gelecekleri için ufuk açar.? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli