Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Uysal, modern ve estetik Burhaniye için çalışıyor

Başkan Uysal, modern ve estetik Burhaniye için çalışıyor

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, ilçenin farklı noktalarındaki alanları en iyi, modern ve şehre yakışır şekilde değerlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, modern şehircilik anlayışının tüm özelliklerini bünyesinde barındıran ve çalışmalar bittiğinde Burhaniye´nin prestijli caddelerinin başında gelecek olan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı´nda, orta refüj peyzaj düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında ağaçlandırma çalışmalarını tamamlayan ekipler, Balıkesir Stadyumu´ndan getirdiği rulo çimleri Melih Papuçcuoğlu Bulvarı´na sermeye başladı.
Burhaniye´nin vitrini konumundaki kavşaklarda peyzaj çalışmaları yürüttüklerini belirten Başkan Uysal, ?Şehrimizin İzmir tarafından girişi olan ve daha önce de Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yolun orta refüj peyzaj çalışmalarına devam ediyoruz. Bu alana 124 adet ağaç dikimini tamamladık. Otomatik sulama tesisatı döşeme ve çimlendirme çalışmaları sürüyor. 3 modern kavşağı bulunan bulvarda, 2 havuz ve çevresine bitki dikimi de yapılıyor. Ayrıca, bulvar üzerinde bulunan 23 dönümlük park alanının belediyemiz ekipleri ve büyükşehir belediyesinin araç ekipmanlarıyla birlikte koordineli olarak reglaj (tesviye ve temizliği) çalışmaları da devam ediyor? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli