Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Uysal, projelerini açıklıyor

Başkan Uysal, projelerini açıklıyor

Cumhur İttifakı AK Parti Burhaniye Belediye Başkan adayı halen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, projelerini açıklamaya başladı.

Cumhur İttifakı AK Parti Burhaniye Belediye Başkan adayı halen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, projelerini açıklamaya başladı.
Burhaniye Bahçelievler Mahallesi´ne Kapalı Pazaryeri ve gençlik merkezi yapacağını söyleyen Başkan Uysal, bu yatırımların projelerinin hazır olduğunu belirtti.
Burhaniye Belediyesi tarafından Bahçelievler Mahallesinde yaptırılacak olan pazaryeri ve gençlik merkezinin içinde yer alacağı kompleks için 2018 yılı Mart ayında yerelde açılan mimari proje yarışmasında birinci olan projenin gerçekleşebilmesi için çalışmalara en kısa zamanda başlanacak.
Bahçelievler Mahallesinde uygulanacak olan kompleks bodrum dahil 3 katlı olarak inşa edilecek. Bodrum katı otopark olarak kullanılacak kompleksde pazaryerinin de yer alacağı zemin katı asma katlı olarak dizayn edilecek. Asma katında ticari dükkan ve ofisler yer alacak kompleksin birinci katında ise ofis, kütüphane, atölyeler ve çok amaçlı kültür salonu yer alacak.
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, ´´Bahçelievler Mahallemizde yapmayı planladığımız ve projesi hazır olan komplekste kapalı otopark, kapalı pazaryeri, ofisler, ticari dükkanlar, atölyeler ve çok amaçlı kullanılacak kültür salonu yer alacak. İnşa edeceğimiz kompleks sayesinde Bahçelievler ve yakın Mahallelerimizdeki vatandaşlar daha modern ve çağdaş bir ortamda pazar alışverişlerini yapabilecek. Kültürel ve sosyal etkinliklere katılabilecek.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli