Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Başkan Uz, şampiyon takımı kutladı

Başkan Uz, şampiyon takımı kutladı

Ak Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz, 1. Amatör Küme´de şampiyon olan Marmara Adalar Belediyespor´un takdiri hak ettiğini belirtti.

Ak Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz, 1. Amatör Küme´de şampiyon olan Marmara Adalar Belediyespor´un takdiri hak ettiğini belirtti.
Sahaları bile olmadan 1. Amatör Küme´de müthiş bir şampiyonluk mücadelesi vererek ipi göğüsleyen Marmara Adalar Belediyespor´un bu başarısının küçümsenemeyeceğine dikkat çeken başkan Uz, "Marmara´da bir futbol sahası bile yok. Takımımız sürekli Bandırma´da ve deplasmanlarda maç yapıyor. Sahası bile olmadan zor koşullar altında çalışarak gerçekten tarih yazdılar. Bu bir başarı öyküsüdür. Bu başarıyı 1. Amatör veya Süper Lig olarak kimse kıyaslayamaz, küçümseyemez. Nasıl ki Beşiktaş sahası olmadan Türkiye Süper Ligi´nde şampiyon olduysa bizim gururumuz Marmara Adalar Belediyespor da daha zor koşullar altında inanmışlığın verdiği güçle 1. Amatör Küme´de şampiyon oldu. Her hafta deniz yolculuğuyla adadan hareket ederek maça çıktılar, maçtan sonra aynı şekilde adaya geri döndüler. Gerçekten takdiri hak ediyorlar." dedi.
Önümüzde ki sezon Süper Amatör Ligi´nde mücadele edeceklerini ve Erdekspor´un büyük bir ihtimalle küme düşmesiyle aynı ligde yarışacaklarını vurgulayan Ak Parti Marmara İlçe Başkanı Sedat Uz, "Erdekspor, bu sezon kötü gidiyor. Muhtemelen ligden düşecekler. Biz de Süper Amatör´e çıktık. Yani önümüzdeki sezon büyük ihtimalle Erdekspor´la aynı ligde oynayacağız. Güzel bir rekabet olacağını düşünüyorum." diye konuştu.
Haber : Taygun Ertan



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı