Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Yardımcısı Ok açıkladı

Başkan Yardımcısı Ok açıkladı

Eski hal binasının önüne yeşil alan

Bandırma Belediyesi Başkan Yardımcısı Metin Ok, ?Bandırma´ya büyük bir sorumluluk duygusu içinde hizmet vermeyi sürdürüyoruz? dedi.
Tüm dünya gibi ülkemizin de Koronavirüs salgınıyla mücadelesini sürdürdüğüne dikkati çeken Ok, şu değerlendirmede bulundu:
?Bu hassas dönemde öncelikle bu virüs ile mücadelede üstümüze düşen görevi yerine getirirken, kentimiz ile ilgili diğer hizmetleri de sürdürüyoruz. Bugünlerde, eski hal binasının önündeki alanı yeniden düzenleme çalışmalarını başlattık. Çok sayıda aracın park etmesi nedeniyle büyük bir trafik sıkıntısı yaşanan bu bölgeyi Bandırma´ya yakışır bir yeşil alana dönüştüreceğiz. Koronavirüs nedeniyle özellikle kırsal mahallelerimiz için seyyar Pazar uygulamamız sürüyor. Çocuklarımızı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için sevindirmek için onlara hediye paketleri ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu uygulama Türkiye için ilktir. Ancak tüm çocuklarımıza ulaştırma şansımız ne yazık ki yok. Bu konuda anlayış bekliyoruz. Bunun yanı sıra başta temizlik olmak üzere tüm rutin hizmetlerimizi de aksatmadan sürdürüyoruz.?
Haber : önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli