Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Yavaş, bayanlara çalışmalarını aktardı

Başkan Yavaş, bayanlara çalışmalarını aktardı

?Sındırgı´nın Geleceğini Birlikte İnşa Ediyoruz? sloganı ile çalışmalarına yön veren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, haftalık istişare toplantılarını sürdürüyor

?Sındırgı´nın Geleceğini Birlikte İnşa Ediyoruz? sloganı ile çalışmalarına yön veren Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, haftalık istişare toplantılarını sürdürüyor.
Her hafta toplumun farklı bir kesimi ile toplantılarını gerçekleştiren Başkan Yavaş, bu kez ilçedeki bayanlarla buluştu.
Sındırgı Belediyesi´nde bir araya geldiği bayanlara hitap eden Başkan Yavaş, bayanlara yönelik yapılan belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi. Sunumun ardından başkan Yavaş, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Kalkınmanın en büyük önceliği bayanlarımızdır. Bu ülkenin kurtulmasından tutunda, bir toplumda refah seviyesinin yükselmesine kadar bayanlarımızın katkısı oldukça büyüktür. Bayanlar bir toplumun olmazsa olmazıdır. Bir aileyi yaşatan, bizleri doğuran, bugünlere ulaştıran da yine sizlersiniz. Bu yüzden toplumda bayanın yeri farklıdır. Bayanlarımız ne kadar bilgili olur, ne kadar sosyalleşirse bu durum her alana güzellikler ile yansır. Bu yüzdendir ki çalışmalarımızda bayanlarımızın da talep ve isteklerine önem veriyoruz. Tüm vatandaşlarımız için olduğu gibi siz değerli bayanlarımız için de farklı projeler hayata koyuyoruz.?
Toplantının en önemli konularından biri de Hanımeli Çarşısı olurken, çarşının işleyişi ve prensipleri hakkında bayanlara detaylı bilgiler verildi. Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli