Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Yavaş, ?Gönüllere Dokunuyoruz?

Başkan Yavaş, ?Gönüllere Dokunuyoruz?

Sındırgı´nın yıllanmış sorunlarını çözüme kavuşturmak için yoğun tempoda çalışan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Cumhuriyet tarihinden bu yana en fazla hizmeti ilçeye kazandıran Sındırgı tarihinde iz bırakan belediye başkanları arasında yerini aldı

Sındırgı´nın yıllanmış sorunlarını çözüme kavuşturmak için yoğun tempoda çalışan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Cumhuriyet tarihinden bu yana en fazla hizmeti ilçeye kazandıran Sındırgı tarihinde iz bırakan belediye başkanları arasında yerini aldı.
Fiziki belediyecilik hizmetleriyle vatandaşların hafızalarında yer eden başkan Yavaş, gönül belediyeciliği çalışmalarına da hız kazandırdı.
Vatandaşların istek ve taleplerinin toplandığı kişisel verilerin, ilçe genelindeki portföyün çıkarıldığı proje ile Sındırgı´daki her vatandaşın eşit ve öncelikli isteklerine göre hizmet alması hedefleniyor.
Biz Bir Aileyiz ve ailemizin en ücra köşesindeki ferdine belediye elinin ulaşması için çalışmalarını sürdüren Yavaş ?Beş yılda yıllardır yapılamayan hizmetlerimizi yaptık. Sosyal projelerimizle vatandaş odaklı hizmeti ilke edindik. Fiziki hizmetlerimizde, ev temizliği, hasta ve yaşlı bakımı, sosyal yardımlar gibi sosyal projelerimizde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projelere önem verdik. Doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösterdik. Çıraklık, kalfalık dönemini geçtik. Ustalık dönemine başlıyoruz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı