Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Yavaş Ne Söz Verdiysek, Arkasındayız

Başkan Yavaş Ne Söz Verdiysek, Arkasındayız

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ?Ne söz verdiysek arkasındayız. Seçim için değil, ilçemizi büyütmek adına projeler ürettik? dedi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ?Ne söz verdiysek arkasındayız. Seçim için değil, ilçemizi büyütmek adına projeler ürettik? dedi.
31 Mart seçimleriyle güven tazeleyen ve Sındırgı´da 3. kez seçilen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, seçim vaatlerinin kâğıt üzerinde kalmayacağını belirterek önceliği istihdamı arttıracak projelere verdi.
Yeni dönem için söz verilen 50 projede her ne kadar fiziksel değişimi, görselliği arttıracak projeler yer alıyor gibi görünse de her projenin dolaylı yoldan istihdamı arttırmaya yönelik olduğunu söyleyen Başkan Yavaş, yeni dönem projeleri arasında Jeotermal Kurutma Tesisi olduğunu belirtti.
Bu tesisin hizmete girmesiyle 300 kişiye istihdam sağlanağı bilgisi veren Yavaş, ?Bölgedeki tarım ürünlerinin de ihracatına katkı sağlayacak Jeotermal Sebze ve Meyve kurutma tesisi için Beşiktaş Spor Kulübü AS Başkanı ve SDA Gıda sahibi Deniz Atalay ve Sındırgı Belediyesi arasında geçtiğimiz günlerde protokol imzalandı. 12 ay boyunca hizmet verecek tesis istihdamı arttırarak bölge ekonomisine katkı sağlayacak.? Dedi.
Projenin hayata geçirilmesi adına Sındırgı Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısında ilk karar tesise yönelik destekleme, yer tahsisi konusunda olurken, resmi prosedürlerin hızlandırıldığı tesis için ilçeye gelen yatırımcı yer incelemesi yaparak projelendirme konusunda fikir alışverişinde bulundu. Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı