Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Yavaş, Zabıta Teşkilatının 190. yıldönümünü Kutladı

Başkan Yavaş, Zabıta Teşkilatının 190. yıldönümünü Kutladı

Sındırgı ilçesinde zabıta teşkilatının kuruluşunun 190. yıldönümü kutlandı. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Sındırgı Belediyesi Zabıta Müdürlü-ğünü ziyaret ederek zabıta personelinin haftasını kutladı.

Sındırgı ilçesinde zabıta teşkilatının kuruluşunun 190. yıldönümü kutlandı.
Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Sındırgı Belediyesi Zabıta Müdürlü-ğünü ziyaret ederek zabıta personelinin haftasını kutladı.
Temsili pastanın kesilmesinin ardından açıklama yapan başkan Yavaş ?Ülkemizde zabıta teşkilatının kuruluşunun 190. yıldönümü nedeniyle bugün zabıta memuru arkadaşlarla bir araya geldik. Toplumun gözü kulağı, eli ayağı olan arkadaşlarımızın hem günlerini tebrik etmek, hem de çalışmalarında kolaylıklar dilemek istedik. Zabıta teşkilatının kuruluşunun 190. yılını kutluyorum.? dedi.
Ziyaretten dolayı Başkan Yavaş´a teşekkür eden Zabıta Müdürü Barış Korkmaz ise ?Zabıta teşkilatı olarak halkımızın her alanda yanında olmaya çalışıyoruz. Doğumdan ölüme kadar her an zabıtalarımız halkımızın refahı için çalışırken, ilçemizin gülen yüzü olmaya devam ediyoruz.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli