Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Başkan Yavaş´a Öğretmenler Günü hediyesi

Başkan Yavaş´a Öğretmenler Günü hediyesi

Sındırgı Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Akpınar Yaşam Merkezi´nde kadınlar pandemi kuralları çerçevesinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Sındırgı Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Akpınar Yaşam Merkezi´nde kadınlar pandemi kuralları çerçevesinde faaliyetlerini sürdürüyor.
Kadınlara değer veren ve onların sosyal hayatta var olmalarına katkı sağlamak adına projeler geliştiren, asıl mesleği öğretmenlik olan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş´ın bu yıl da Öğretmenler Günü unutulmadı. Akpınar Yaşam Merkezi kadınlarından oluşan heyet kendi el emekleri olarak hazırladıkları hediyeler ile Başkan Yavaş´ın 24 Kasım Öğretmenler Günü´nü kutladı.
Aldığı hediyenin oldukça anlamlı olduğunu belirten Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ?Hayatın her alanında aslında öğretmenlik devam ediyor. Ben hala bir öğretmenim. Kendimi 35 bin kişiye öğretmenlik yapıyor gibi hissediyorum. Bildiklerimizi öğretiyoruz, eğitiyoruz, bilmediklerimizi öğreniyoruz. Akpınar Yaşam Merkezi´de bir eğitim yuvası. Sizler de birbirinize bilmediklerinizi öğretiyorsunuz, yeniliklere yelken açıyorsunuz. Öğretmenlik aileden gelen bir hadise, bir anne, bir baba da bir öğretmen oluyor hayatımızda. Kısacası öğretmenlik ve öğrencilik her alanda devam ediyor. Öğretmen geleceği şekillendiren demektir. Tüm öğretmenlerimize şükran borçluyuz. Bugün aldığım anlamlı hediyeden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah şu virüs illetinden kurtularak daha güzel işlere birlikte imza atacağız. Ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum. Görevleri başında şehit olan tüm öğretmenlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.? dedi. Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli