Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Yavaş´tan Sahur Sofrası

Başkan Yavaş´tan Sahur Sofrası

Sındırgı Belediyesi tarafından Şerif Paşa meydanında düzenlenen sahur programında Sındırgı İlçe Müftülüğü görevlileri bir araya geldi.

Sındırgı Belediyesi tarafından Şerif Paşa meydanında düzenlenen sahur programında Sındırgı İlçe Müftülüğü görevlileri bir araya geldi.
Hoş sohbetler ve dualar eşliğinde manevi atmosferin süslediği Şerif Paşa Meydanında sahur programı gerçekleştirildi. Düzenlenen programa Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, Belediye başkan yardımcısı Halil Aldemir, İlçe Müftü vekili Recep Yaşar, diyanet personeli ve eşleri katıldı.
Başkan Yavaş, gönül sofrasında yaptığı konuşmada Ramazan ayının mübarek olmasını dileyerek ?Maşallah memleketimizin her köşesinde iftar programları gerçekleştiriliyor. Bizlerde elimizden geldiğince davetlere iştirak etmeye çalışıyoruz. Diyanet mensupları ile buluşmamız da bu yüzden sahur programına kaldı. Ancak bu programın manevi atmosferi, feyzi daha güzel. Sağolsun belediye personelimiz kendi elleriyle sahurluk ikramlarımızı hazırladılar. Sizler de davetimize iştirak ettiniz. Keyifli bir sahur programı gerçekleştirdik. Rabbim birliğimizi daim eylesin. Ramazanımız mübarek olsun, yaklaşan Kadir gecemiz mübarek olsun. Sizlere, birlikte çalışmaya bu memleketin ihtiyacı var. Bilinçli nesilleri birlikte yetiştireceğiz. Sizler yazları din eğitimini, ahlak eğitimini aşılayacaksınız bizlerde gençlerimize, çocuklarımıza yönelik projelerle onların daha sağlıklı nesiller olarak yetişmesini sağlayacağız. Ramazan ayı tüm mazlumlara barış ve bereket getirsin. Bu güzel gönül sofrasına konuk olan herkese teşekkür ediyorum.? dedi Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkan Yavaş Sahur Sofrası
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false