Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Yılmaz, 100 çocukla video konferansla buluştu

Başkan Yılmaz, 100 çocukla video konferansla buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 100. yılda 100 çocukla video konferans aracılığıyla buluştu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 100. yılda 100 çocukla video konferans aracılığıyla buluştu.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 100. yılında, 100 çocukla video konferansta bir araya geldi.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız´ın da katıldığı video konferans, Balıkesir´in 20 ilçesinden ilkokul ve ortaokul düzeyindeki çocuklarla yapıldı.
Yayının başında tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutlayan Başkan Yılmaz devamında şöyle konuştu: ?Hepinizi çok seviyorum, bundan 100 yıl önce bize demokrasiyi, beraber olmayı armağan eden ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizi kuran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm milletvekillerimizi ve büyüklerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Hepiniz evlerinizde ne kadar güzel giyinip süslenmiş, hazırlanmışsınız bayraklarınız, resimleriniz, süslemeleriniz çok güzel olmuş. Bu özel günü meydanlarda, okul bahçelerinde hep beraber kutlamak varken böyle evlerimizden kutluyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz, yarınlarımızın umutları; bu 100 yıldan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisimizin daha nice 100 yılları kutlanır inşallah.?
Yayın boyunca; 23 Nisan hakkında konuşmalar yapıp şiirler okuyan, şarkılar söyleyen çocuklar isteklerini sıraladı.
Hepsinin isteklerini İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız´la birlikte mümkün olduğunca hayata geçireceklerini söyleyen Başkan Yılmaz, korona virüs salgını bittiğinde yayına katılan çocuklar da dâhil olmak üzere Balıkesir´in tüm ilçelerinden birer otobüs aracılığıyla çocukları Ankara´da TBMM ve Anıtkabir´e götürme sözü verdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli