Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Yılmaz, Ankara´da temaslarda bulundu

Başkan Yılmaz, Ankara´da temaslarda bulundu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, beraberindeki heyetle birlikte Ankara´da birçok önemli temasta bulunarak adeta çıkarma yaptı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, beraberindeki heyetle birlikte Ankara´da birçok önemli temasta bulunarak adeta çıkarma yaptı.
Yılmaz, Balıkesir´e yatırım çekmek ve bakanlıklar ile resmi kurumların projelerinden yararlanmak amacıyla beraberindeki heyetle birlikte Ankara´da bir dizi temasta bulundu.
Balıkesir´in potansiyelini anlatarak projeleri için destek isteyen Başkan Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcıları Halis Yunus Ersöz ile İhsan Selim Baydaş, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Kaya Yıldız´la görüşmelerde bulundu.
Oldukça verimli geçen görüşmelerde Balıkesir hakkında fikir alışverişinde bulunularak yapılacak yeni projelerde yer alması için destek istendi.
Balıkesir´in; sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif olarak birçok yönde gelişmesine önem verdiklerini böyleyen Başkan Yılmaz ?Altın Çember? içerisinde yer alan şehrin her alanda gelişiminin sağlanması gerektiğini vurguladı.
Marmara havzası içerisinde Çanakkale Köprüsü ve Osmangazi Köprüsü ile altın çemberin tamamlandığını belirten Başkan Yılmaz ?Bu çemberi biz yönetebilirsek, Türkiye´nin en büyük zenginliklerinin kapısını açacak olan kontrollü sanayileşmeyi ve temiz sanayileşmeyi şehrimize getirebiliriz. Balıkesir´i ayağa kaldıracak güçlü projelerde yer almak istiyoruz. Bunun için gece gündüz ekibimizle birlikte çalışıyoruz.? açıklamasında bulundu. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli