Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Yılmaz, Ayvalık´ta

Başkan Yılmaz, Ayvalık´ta

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yeni seçilen Demokrat Parti´li Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin´i makamında ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yeni seçilen Demokrat Parti´li Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin´i makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Ayvalık´ın hem Balıkesir´de, hem ülkemizdeki değeri vurgulanarak, kente birlikte hizmet etme sözü verildi.
Başkan Ergin´i tebrik eden ve görevinde başarılar dileyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ?Balıkesir´i 3 bölgeye böldük. Körfezin yıldızları, kuzeyin yıldızları ve güneyin yıldızları diye. Ziyaretlerimize körfezin en uç kesiminden başladık. Bir ay içerisinde belediye başkanlarımızı ve orada çalışan büyükşehir personelini ziyaret ederek, sözlerimizi sahada nasıl hızlı bir şekilde hayata geçiririz, mevcut arkadaşlarla işbirliği nasıl yaparız? diye değerlendireceğiz. İnşallah el birliği ile çalışacağız. Kentin ihtiyaçlarını karşılamak için belediye başkanımızla istişareli, koordineli, ?senin görevin, benim görevim´ demeden, el birlik ihtiyaçlarımızı karşılayıp, Türkiye´den, dünyadan gelen misafirlere mahcup olmamak isteriz. Havası ile denizi ile temiz, hizmet alanları ile insanlara kaliteli bir hizmet bölgesi oluşturmaya çalışacağız.? dedi.
Büyükşehir Başkanı Yılmaz´a ilk ziyaretini Ayvalık´a yapmasından dolayı teşekkür eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, ?Başkanımızın Ayvalık´la ilgili düşüncelerini festival sırasında da duyduk, çok memnun kaldım. Biz, Ayvalık ve Balıkesir´in menfaatleri neyse kesinlikle o doğrultuda elimizden geleni yapacağımıza inanıyoruz. Ayvalık´ta yaşadığımız bütün sıkıntıların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Biz başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Kendisine de 5 yıl boyunca görev alacağı süre içerisinde başarılar diliyorum. Allah hiçbirimizi mahcup etmesin.? dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkan Yılmaz Ayvalık
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli