Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Yılmaz, Bandırma´da

Başkan Yılmaz, Bandırma´da

Balıkesir Büyükşehir Belediye (BBB) Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma İlçesi´ni ziyaret etti. BBB Başkanı Yılmaz, Bandırma´ya yaptığı ziyarette Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun´la bir araya geldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye (BBB) Başkanı Yücel Yılmaz, Bandırma İlçesi´ni ziyaret etti.
BBB Başkanı Yılmaz, Bandırma´ya yaptığı ziyarette Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun´la bir araya geldi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, daire müdürlerinin de yer aldığı görüşmede kent genelinde yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişi yaptı.
Daha sonra sahaya inen BBB Başkanı ve Bandırma Belediye Başkanı Tosun, sahil bandı, eski askeri alan, eski çocuk sarayı vb. bölgeleri ziyaret ederek, buralara kazandırılacak projeleri ele aldı.
BBB Başkanı Yılmaz´ın Bandırma ziyaretini değerlendiren Başkan Tosun, her iki belediyenin koordinasyon ve işbirliği içinde olduğunu söyledi.
Her iki belediyenin koordinasyon ve işbirliğiyle kente yapılacak hizmet ve projeleri sahada değerlendirme fırsatı bulduklarını belirten Başkan Tosun, ?Yaklaşık iki aydır salgına karşı devam eden çalışmaların ardından yeni hizmetlerin hayata geçirilmesi hususunda önemli bir görüşme gerçekleştirdik. Elbette diğer yandan salgınla olan mücadelemiz hız kesmeden devam edecek. Tedbirlerimizi, kontrollerimizi, hijyen çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bunun yanında kentimizin ihtiyaç duyduğu tüm çalışmalarımızı da yerine getirmeye kararlıyız.? dedi.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkan Yılmaz Bandırma
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli