Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Yılmaz, Erdek´li muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Yılmaz, Erdek´li muhtarlarla bir araya geldi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçemize yaptığı ziyarette Erdek Land Aquapark Tesisleri´nde Erdek Merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçemize yaptığı ziyarette Erdek Land Aquapark Tesisleri´nde Erdek Merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın muhtarlarla bir araya geldiği değerlendirme toplantısına; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Baş Danışması AK Parti Balıkesir eski Milletvekili M. Cemal Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, Erdek Belediye Meclisi´nin AK Parti´li üyeleri, Marmarabirlik ve ZEYDER Yönetim Kurulu üyesi Mustafa İlgen, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti´nin Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün ile ilçemiz merkez ve kırsal mahalle muhtarları katıldı.
Erdek merkez ve bağlı kırsal mahallelerde hizmet bekleyen konuların ele alındığı toplantıda, Paşaliman Adası´nda yer alan kırsal mahalleler arası araç ulaşımının sağlandığı yollarda alt yapı çalışmalarının tamamlandığı, asfalt kaplama işinin ise havaların ısınmasıyla birlikte Mayıs içinde gerçekleştirileceği Paşaliman Adası´nın muhtarlarına bildirildi. 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Paşaliman Adası muhtarlarına verdiği müjdeden sonra, Erdek merkez ve kırsal mahalleler ile ilgili bilgilendirmeye geçti.
AK Parti´nin kuruluş amacını insan odaklı hizmet olduğunu yineleyen Başkan Yılmaz, Erdek halkının yarım asırdır yenilenmesini beklediği alt yapı ve arıtma sistemi gibi yatırımların başlatılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Beraberindeki ekibiyle birlikte muhtarlardan gelen istekleri dinleyen Başkan Yılmaz, muhtarlardan gelen taleplerin yerine getirilmesi için daire başkanlarına tek tek talimat verdi.
Erdek´in yer aldığı Kapıdağ´ın Güney Marmara´nın en güzel bölgesi olduğunu iyi bildiklerini belirten Başkan Yılmaz, Kapıdağ eteklerinde yer alan tüm kırsal mahallelerinde de farklı özellikleriyle bölgeye güzellik ve renk kattığını ifade etti.
Böylesine muhteşem doğa harikası bölgede yaşayan vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan hizmetlerin artarak devam edeceğinin bilinmesini isteyen Yılmaz, ?Muhtarlarımızla ortak bir irade ortaya koyup sorunları hayırlısıyla bitireceğiz.? dedi.
Erdek merkez ve kırsal mahalle muhtarlarına, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin 444 40 10 numaralı Çağrı Merkezi´ni aradıklarında isimleriyle hitap edilerek taleplerinin not edildiğini kaydeden Başkan Yücel Yılmaz "Artık Balıkesir´e kadar gelmenize gerek yok. Çağrı Merkezi´ne ilettiğiniz isteğiniz ilgili daire başkanlığına aktarılacak, sizin adınıza işlem takip edilecek, sonuç için size dönüş yapılacak. Amacımız sorunlarınızı hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaktır.? diyerek sözlerine ekledi.
Toplantıda, ağırlıklı olarak ulaşım, altyapı, asfalt ve dere ıslah çalışması, sosyal donatı alanı, altyapı ve çevre düzenlemesi gibi talepler dile getirildi.
Haber: Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli