Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Yılmaz, Gazeteciler ile buluştu Yılmaz: İşin aslını çalışan gazetecilerden öğrenin

Başkan Yılmaz, Gazeteciler ile buluştu Yılmaz: İşin aslını çalışan gazetecilerden öğrenin

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Yılmaz, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti ve Balıkesir İli Gazeteciler Radyo ve Televizyoncular Derneği´nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenledikleri kahvaltı programlarına katıldı.
Kahvaltıda konuşan Balıkesir İli Gazeteciler Radyo ve Televizyoncular Derneği Başkanı Osman Yurdusev, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile dolayısıyla bizlere sıcak davranan ve ilgi gösteren BBB Başkanı Yücel Yılmaz´a, kahvaltımıza katılan ilçe belediye başkanlarımıza, oda başkanlarımıza, iş insanlarına ve gazeteci meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz gazeteci olarak doğru dürüst her insanın yanındayız." dedi. Başkan Yılmaz, Balıkesir İli Gazeteciler Radyo ve Televizyoncular Derneği programının ardından Başkanlığını Ramazan Demir´in yaptığı Gazeteciler Cemiyeti´nin kahvaltı programına katıldı.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran ve gazetecilerin katıldığı programda konuşan Başkan Ramazan Demir, çalışma yeri, zamanı belli olmayan ve fiilen tatil hakkı bulunmayan tek meslek sahibinin basın emekçileri olduğuna vurgu yaptı.
Yılmaz "Yaşadığı şehrin gözü, kulağı ve sesi olan tüm gazeteci kardeşlerimin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
CHP Balıkesir Milletvekili Dr. Fikret Şahin, günümüzde doğru haber almanın önemine dikkat çekti.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, gazeteciliği çok hızlı anlamda gelişime uğrayan bir meslek olarak tanımladı.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ise, Demokraside yasama, yürütme ve yargının ayrı erkler olduğunu ve bunlar aktif çalıştığında demokrasinin iyi işlediğini, bunun yanında da dördüncü kuvvet olarak basının yer aldığına inandığını kaydetti.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false