Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan adayı Akçay listesini açıkladı

Başkan adayı Akçay listesini açıkladı

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı Tamer Akçay, yönetim ve denetim kurulu listesini açıkladı.

Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı Tamer Akçay, yönetim ve denetim kurulu listesini açıkladı.   
Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı Tamer Akçay, Erdek Sahil Mahallesi Çuğra Bölgesi’nde yer alan BESOB Otel Toplantı Salonu’nda 30 Mart 2022 Çarşamba günü yapılacak seçim öncesi yönetim ve denetim kurulu listesini paylaştı.  
Başkan Adayı Akçay, “Tecrübeli ve güçlü yönetim kurulumuz ile siz değerli meslektaşlarımızın hak ve menfaatleri için çalışmaya talibiz” dedi. 
Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 30 Mart 2022 Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan kongre öncesi ziyaretler, toplantılar ve ikili görüşmeler yapan Başkan adayı Tamer Akçay, hazırladığı listeyle birlikte, “Tecrübeli ve güçlü yönetim kurulumuz ile siz değerli meslektaşlarımızın hak ve menfaatleri için çalışmaya talibiz” ifadelerini kullandı.                                     
Seçime katılacak yönetim ve denetim kurulu listesinde yer verdiği isimleri kamuoyuna duyurmak üzere gazetemizi ziyaret eden Başkan adayı Tamer Akçay, açıklamasında şunları kaydetti: “Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın değerli üyeleri meslektaşlarım; tecrübeli ve güçlü yönetim kurulumuz ile siz değerli meslektaşlarımızın hak ve menfaatleri için çalışmaya talibiz. Seçime sarı renk liste ile giriyoruz. Erdek BESOB Otel Toplantı Salonu’nda yapılacak olan olağan genel kurulumuza katılımlarınızı bekler, saygılar sunarım.” 
Başkan adayı Tamer Akçay’ın listesinde yer alan isimler: 
Yönetim Kurulu: Şerif Filiz, Atilla Koşan, İlker Dolan, Cengiz Beşler, Sertan Taşdelen, Hüseyin Çandır.  
Denetim Kurulu: Aziz Aycan, Mustafa Gökbayrak, Mehmet Kılık. 
Haber: Tuncay Ertan

 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı