Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Başkan adayı Kerem Kırgül listesini açıkladı

Başkan adayı Kerem Kırgül listesini açıkladı

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Kerem Kırgül, kongre öncesi listesini açıkladı

Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Kerem Kırgül, 31 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleşecek olan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası kongresi öncesi, gazetemizi ziyaret ederek yönetim listesini paylaştı. 

Kırgül, bu hizmet yarışında esnaf ve sanatkarlara daha iyi hizmet edebilmek için, taze kan, dinamik yapı olarak bu göreve talip olduklarını belirterek, kendileri ile birlikte hareket eden tüm gönül dostlarıyla yaptığı istişareler neticesinde esnaflar için çok güzel projelerinin olduğunu söyledi. 

Esnaf ve sanatkarlarımızın sıkıntı ve sorunlarına çözümler üretecek bir yönetim kurduklarının altını çizen Kırgül “Eli sıkılmadık, hatırı sorulmadık, kapısı çalınmadık esnafımız kalmayacak. Esnaf arası eşitlik ilkesi öncelikli hedefimiz olacaktır. Sivil toplum kuruluşları ilçemizin hareket mekanizmasıdır. Sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte istişareler ederek ilçemizin ve esnafımızı bulunduğu yerden daha ileriye götürmeyi hedefliyoruz.” dedi. 

Amaçlarının hedeflerinin omuz omuza yürümek olduğunu vurgulayan Kırgül, “Merkez ilçe ve kırsal mahallelerimizde faaliyet gösteren esnafımızın birlikteliğini ve dayanışmasını korumak, bürokrasi içerisinde boğulmadan birbiriyle iletişim halinde olan ekiple mesleki faaliyetleri kolaylaştıracak çalışmaların fitilini ateşlemek istiyoruz. Esnaflarımızın birbirleriyle ve halkla iletişimini engelleyecek her türlü sorunla mücadele edebilmek olan odamızda, yeni dönemde sorumluluk almak ve hedeflere omuz omuza yürümek istiyoruz. Bu vazifenin yerine getirilebilmesinin en önemli şartı fikir alışverişinde bulunabilmek, yani istişare yolunu açık tutabilmektir.” dedi. 

Güçlü bir odanın mensupları olmak için yola çıktıklarını kaydeden Kırgül, “İlçemizin en önemli odalarından biri olan Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası, yeni dönemde inşallah hak ettiği yerde olacak. Üyelerimizin sorunlarının çözümü, işleyişlerin hızlanması anlamında ciddi projelerle geliyoruz. Odamız da çağımızın gerektirdiği kaliteye en kısa sürede ulaşacak. Ben ve yönetimimin en büyük projesi ise meslekte birlik ve dirliğin tesis edilmesidir. Bu duygu ve düşüncelerimle 31 Mart Perşembe günü yapılacak olan kongreye, demokrasinin gereği olarak tüm esnafımızı oy kullanmaya davet ediyorum. Kongremizin tüm adaylar için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Listemde yer alan yol arkadaşlarıma da bana güvenip inandıkları için ayrıca teşekkür ederim.” diyerek sözlerine ekledi. 

İşte! Kerem Kırgül’ün A Takımı: 

YÖNETİM KURULU: İsmail Dalgıç (Yalı Mah.), Burak Bayhan (Yalı Mah.), Güven Ertürk (Karşıyaka Mah.), Mehmet Kalem (Düzler Mah.), Erhan Zorlu (Ocaklar Mah.), Hüseyin Baycan (İlhan Mah.), Sibel Özbek (Yalı Mah.), Doğan Kalay (Atatürk Mah.)

DENETİM KURULU: Cansu Deniz (Aladdin Mah.), Tolga Altan (Yalı Mah.), Vezir Uslu (Halitpaşa Mah.) 

Haber: Tuncay Ertan 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı