Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Başkan Ahmet Akın Erdek'te

Başkan Ahmet Akın Erdek

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın Erdek'e geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçe Başkanlığı'nı ve Erdek Belediyesini ziyaret eden Başkan Ahmet Akın, Düzler Mahallesinde de vatandaşlarla buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçe Başkanlığında konuşan Başkan Akın 74 yıl sonra bir tarih yazıldığını ifade ederek "74 yıl sonra Balıkesir'de bir tarih yazdınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Memleketimize şimdi büyük bir sorumluluk yüklendi. Ben Erdek'e ayrıca teşekkür ediyorum. Çok büyük bir oy aldık, bir alkış istiyor, başkanımız Burhan Karışık'ı da kutluyorum. Erdek'in yıllardır eksik olan çalışmalarını Büyükşehir ile kol kola beraber tamamlayacağız. Çözülmesi gereken tüm sorunları biliyoruz, Burhan Karışık başkanım ile birlikte hepsinin üstesinden geleceğiz. İnşallah çok daha güzel bir Erdek'te ve Balıkesir'de beraber olacağız" diye konuştu.

Daha sonra Erdek Belediyesi'ni ziyaret eden Akın Erdek'te devam eden çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. 

Başkan Ahmet Akın, görev süresi boyunca her zaman halkın içinde olacağını ve şeffaf yönetim anlayışını benimseyeceğini vurgulayarak, "Erdek'in potansiyelini en iyi şekilde ortaya koyacak hizmetlerimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık yaptığı açıklamada "Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu ile Büyükşehir Belediyemizle beraber hemşehrilerimizden aldığımız enerji ve tecrübemizin gücüne inanarak en nitelikli hizmeti vermek için çok çalışacağız. Ayrıştıran değil birleştiren olacağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı Ahmet Başkanıma teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Ahmet Akın, daha sonra Düzler bölgesinde vatandaşlarla buluştu.

Akın’ın Erdek ziyaretine CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve CHP’nin dış örgütlenmelerden sorumlu Parti Meclisi Üyesi Mehmet Tüm ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da katıldı.

Haber: Tuncay Ertan

 



Anahtar Kelimeler: Başkan Ahmet Erdek'
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı