Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Aksoy, deprem bölgesi Osmaniye’de

Başkan Aksoy, deprem bölgesi Osmaniye’de

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, depremin meydana geldiği Osmaniye İl’ine gitti.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan deprem felaketinin ardından, zaman kaybetmeksizin Marmara İlçesi’nde yardım kampanyası başlatan Başkan Aksoy, ada halkından toplanan yardım malzemelerinin yanı sıra bölgeye 26 kişilik kepçe operatörü gönderdi.  

 Marmara İlçesi’nde başlatılan yardım kampanyasında, tedarik edilen tam muhafazalı 4 adet mobil yaşam konteyner ev iç tesisatı ve düzeninin yüklendiği TIR’lar, Marmara Kaymakamı Murat Çiçek’in de görevli olduğu Adıyaman Gölbaşı’na doğru yola çıktı.  

Yine yardımlar kapsamında ada genelinde ikamet eden hayvan sahiplerinin bağışları ile yaklaşık 90 adet küçük/büyükbaş hayvanlar Topağaç kırsal Mahallesi’nde kesilerek, dondurulan etler frigolu araçlarla deprem bölgesine sevk edildi. 

Marmara İlçesi’nde bu çalışmalar sürerken, afet bölgesi Osmaniye’ye giden Belediye Başkanı Aksoy, burada görev yapan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ile bir araya geldi. 

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’ın koordinesinde hazırlanan çadır kent merkezinde yürütülen çalışmaları yakından takip eden Başkan Aksoy, Balıkesir Büyükşehir Belediye tarafından bölge halkının ekmek ihtiyacını karşılayan FIRINTAŞ ekiplerine sunduğu hizmetlerinden dolayı da teşekkür etti. 

Ziyaret programını, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Başkanlığında Osmaniye’de oluşturulan komuta kademesi ve lojistik depo ziyareti ile devam ettiren Başkan Aksoy, “Osmaniye’de büyük özveri ile çalışan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile çalışan tüm personele kolaylıklar diliyorum. Allah hepinizden razı olsun.” dedi. 



Anahtar Kelimeler: Başkan Aksoy deprem bölgesi Osmaniye’
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı