Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Aksoy, zaferini kutladı

Başkan Aksoy, zaferini kutladı

8Marmara İlçesinin AK Partili yeni Belediye Başkanı eski Saraylar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, kazandığı seçim sonrası zaferini seçmenleri ile birlikte kutladı.

qBelediye Başkanı Süleyman Aksoy'un daveti üzerine Marmara İlçesine gelen Trabzon'lu Sanatçı Taner Eyüpoğlu ve Sis dans grubu, Marmara halkına neşeli dakikalar geçirtti.
Düzenlediği gecede kısa bir konuşma yapan Marmara İlçesi Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, 30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde kendisini bu kez Marmara İlçesi Belediye Başkanlığı'na getiren tüm seçmenlerine teşekkür etti.         
Zafer gecesi olarak düzenlenen geceye katılanları coşkulu bir şekilde birlik ve beraberlik içinde görmekten çok mutlu olduğunu belirten Aksoy, Bu organizasyonun amacına şimdiden ulaştığımızı görüyorum. Birlik ve beraberlik ancak bu kadar güzel anlatılabilir” diye konuştu.
Belediye Başkanı Aksoy, konuşmasını şöyle sürdürdü:
Biliyorsunuz ki hep birlikte çok zor günler geçirdik ama şu an bu zor günlerin acısını çıkarmak ve eğlenmek için bir aradayız. Artık zaman halkımızı mutlu etme zamanıdır. Ben ve ekibim elimizden geldiğince yapılacak tüm işlerin ucundan tutmaya başladık. İnanıyorum ki sizlerin de desteği ile adamızda yapamayacağımız hiç bir iş yoktur. Daha konuşacak çok vaktimiz olacak, şimdi zaman eğlence zamanı olup katılımınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum, hepinize iyi eğlenceler diliyorum.”




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli