Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Aysan Ameliyat Oldu

Başkan Aysan Ameliyat Oldu

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, safra kesesinden ameliyat oldu. Bir süredir sindirim sisteminde rahatsızlık yaşayan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, yaklaşık bir haftadan bu yana Bursa Acıbadem Hastanesinde tedavi görüyord

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, safra kesesinden ameliyat oldu.
Bir süredir sindirim sisteminde rahatsızlık yaşayan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, yaklaşık bir haftadan bu yana Bursa Acıbadem Hastanesi`nde tedavi görüyordu.
Bursa Acıbadem Hastanesi`nde dün ameliyata alınan Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın ameliyatının başarılı geçtiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, bir süredir sindirim sisteminde şikayet yaşayan Belediye Başkanı Aysan`ın, Acıbadem Bursa Hastanesi`ne kontrole gittiği, burada yapılan tetkiklerde safra kesesinde taş olduğu tespit edildi ve bu yüzden kendisinin ameliyata alınması gerekiyordu. 
Hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, Belediye Başkanı Aysan`ın ameliyatının gayet başarılı geçtiği bildirilirken, herhangi gibi bir problem yaşanmadığı gibi, herhangi komplikasyon gelişmediği kaydedildi. 
Şu anda sağlık durumu son derece iyi olduğu açıklamasında bulunan Aysan`ın, odasında istirahat ettiği, doktorların vereceği kararı takiben hastaneden taburcu edileceği bildirildi.
Geçirdiği ameliyattan kısa bir süre sonra, basına yazılı açıklama gönderen Belediye Başkanı Aysan, "Sevgili Erdek Halkı", diyerek başlayan mesajından şu ifadelere yer verdi: "Bir süredir sindirim sistemimdeki rahatsızlık sonucu değerli doktorlarım safra kesemde taş olduğunu ve en kısa sürede ameliyatla safra kesemin alınması gerektiği teşhisini koydular. Bu sebeple bu gün başarılı bir ameliyat geçirdim ve sağlığım gayet iyi. Bu süreçte yine sizler samimi desteğinizi ve hayır dualarınızı benden eksik etmediniz. Gerek ziyaretleriniz, gerekse telefon görüşmelerinizde ve mesajlarınızla yanımda olduğunuzu bana fazlasıyla hissettirdiniz. Sizlerin sevgisi ve ilgisi en kuvvetli ilaçtan, tedaviden daha iyileştirici güce sahip. Bu güçle görevime başlayacağım ve sizlerle birlikte olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Hepinize sonsuz teşekkürler. Birliğimizin, bağlılığımızın ve sevgimizin sürekli olmasını ümit eder, sağlıklı günler dilerim. En derin sevgi ve saygılarımla."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false