Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Aysan, Kredi Kefaleti ziyaret etti

Başkan Aysan, Kredi Kefaleti ziyaret etti

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifine ziyarette bulundu.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi`ne ziyarette bulundu.
Erdek Belediye Başkanlığı görevine seçildiği gibi, ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Kuruluşları ile sürekli temas halinde olan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, geçtiğimiz gün ziyaret ettiği Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi`nde, Kredi-Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş ile görüştü.
Kredi-Kefalete gerçekleşen ziyaret hakkında bilgi veren Başkan Aysan, toplumun her kesimine ulaşmak daha iyi hizmet verebilmek ve halkın nabzını tutmak için bulduğu her fırsatta bu tür ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.
Bu ziyaretlerden birini, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi- Kefalet Kooperatifi`ne yapan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Koperatif Başkanı Mustafa Karakuş`u makamında ziyaret edip, kooperatif yöneticileri ile çalışanlarına başarı dileğini iletti.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi`ne yaptığı ziyarette, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı M. Fatih Canbaz`da hazır bulundu.
Yaklaşık bir buçuk saat süren görüşmede Erdek`li esnafın, kooperatiften kullandığı kredi konularının ele alındığı belirtildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli