Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Aysan sanayi esnafı ile buluştu

Başkan Aysan sanayi esnafı ile buluştu

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, S.S. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkan, yönetim kurulu ve sanayi esnafı ile birlikte kahvaltıda buluştu.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, S.S. Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkan, yönetim kurulu ve sanayi esnafı ile birlikte kahvaltıda buluştu.
Erdek Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Bulut`un ev sahipliğini yaptığı kahvaltılı toplantıya sanayi sitesinin esnaflarının tamamı katıldı.
Kahvaltı sonunda esnafın sorunlarını ve şikayetlerini dinleyen Aysan, ilçenin düzenli bir yapıya kavuşması, esnafa ve halka kaliteli hizmet verebilmek için ziyaretlere devam ettiklerini söyledi. 
Belediye Başkanı Aysan, esnafın talep ve önerileri doğrultusunda çalışmaları sürdüreceklerini belirterek, 4 yıl önceki sanayi sitesi ile bugünün sanayi sitesini karşılaştırdığınızda aradaki farkın çok net görülebileceğini ifade etti.    
Aysan, devam eden konuşmasında "Hizmet anlayışımız, halkımızla bütün hareket etmek, onların ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit edip, öneriler doğrultusunda sorunlara çözümler bulmak. Var olanı daha iyiye götürmek ve böylelikle ilçe halkımızın bizlere göstermiş olduğu teveccühe ve güvene layık olabilecek hizmetler sunmaktır. Daha iyi ve daha güzel bir Erdek için bu tür ziyaretlerimizi sürdürmeye kararlıyız" dedi. 
Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Osman Bulut ise; "Başkanımız, 4 yıl önce göreve başladığı gibi ilk el attığı yerlerden biri sanayi sitemiz olmuştu bunu kimse inkar edemez. Sanayi Sitesindeki esnaf arkadaşlarımızı sık sık ziyaretlerde bulunuyor. Yaptığı ziyaretlerde kişi ayırımı yapmadan, siyaset gözetmeden esnaf arkadaşlarımızı dolaşıp, dertlerini ve sorunlarını çözmeye çalışıyor. Gerek sanayide gerek esnaf arkadaşlarımızın oturdukları mahallelerde olan sorunları dinliyor" şeklinde konuştu. 
Haber Tuncay Ertan                


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli