Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Aysan söz vermişti.. sözünü tuttu..

Başkan Aysan söz vermişti.. sözünü tuttu..

İlçede projeksiyonsuz sınıf kalmayacak hedefiyle yola çıkan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, 18 Eylül İlköğretim Okulunun projeksiyonu olmayan 2/A sınıfına projeksiyon cihazı kazandırdı.

İlçede projeksiyonsuz sınıf kalmayacak hedefiyle yola çıkan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, 18 Eylül İlköğretim Okulu`nun projeksiyonu olmayan 2/A sınıfına projeksiyon cihazı kazandırdı.
18 Eylül İlköğretim okulu 2/A sınıfı, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın desteği ile projeksiyon cihazına kavuştu.

Projeksiyon cihazı teslim töreninde konuşan Okul aile birliği yöneticileri, Başkan Aysan`ın geçtiğimiz aylarda yaptığı okul ziyaretleri sırasında, 2/A sınıfında projeksiyon cihazı bulunmadığı, okulun mali olarak cihazı alacak güce sahip olmadığı dolayısı ile eğitim öğretimin kalitesi açısından projeksiyon cihazının önemine değinildiğinin, belediye başkanına aktarıldığı söylendi.
Belediye başkanına aktarılan bu talep sonrasında, eğitim öğretime ve okullara verdiği önemi her fırsatta yineleyen Başkan Aysan`ın, projeksiyon cihazını kendi imkanı ile satın alıp sınıfa hediye ettiğini duyurdu.
Belediye`nin mali durumunun uygun olmaması nedeni ile sözünü verdiği projeksiyon cihazını, kendi imkanları ile satın alıp sınıfa bağışladığı öğrenilen başkanın bu tavrı sınıfları projeksiyona kavuşan çocukları sevince boğdu.
18 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve okul aile birliğince, adeta bayram havası yaşanan törende, projeksiyon cihazını teslim alan okul aile birliği yöneticileri Aysan`ı projeksiyon cihazı ile yaptıkları ilk derslerine davet etti. Derse katılan Aysan, sınıf öğretmeninden multimedya destekli eğitimin işleyişi hakkında bilgiler aldı. Velilerle ve öğrencilerle bir süre sohbet edip, sorunlarını dinledi.
Başkanın sınıftan ayrılması sırasında, ayağa kalkan minik öğrencilerin hep birlikte "Teşekkürler Aysan başkan" tezahüratlarıyla uğurlaması sınıfta duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli