Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Aysandan Miraç Kandili mesajı

Başkan Aysandan Miraç Kandili mesajı

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Miraç Kandili nedeniyle Türk-İslam aleminin mübarek Miraç Kandilini kutluyor, mübarek günlerin milletimizin birliğine, beraberliğine, sevginin, saygının artmasına vesile olmasını diliyorum dedi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Miraç Kandili nedeniyle "Türk-İslam aleminin mübarek Miraç Kandilini kutluyor, mübarek günlerin milletimizin birliğine, beraberliğine, sevginin, saygının artmasına vesile olmasını diliyorum" dedi.   
Belediye Başkanı Aysan, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Miraç bir yükseliştir. İnsanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur. Bu ulvi seyahat, mucizelerin en büyüğüdür. Miraç mucizesi, Kur`an-ı Kerim`de ayetlerle anlatılmış ve varlığı inkar edilemeyecek bir şekilde ortaya konmuştur. Birlik ve beraberliğin önemli olduğu, kardeşliğe ihtiyacımız olan bu günlerde manevi günlerin önemi daha da fark edilir olmaktadır. Çünkü günümüzde yaşanan kin ve nefret duyguları, düşmanlıklar bazen insani duyguların önüne geçmekte, bizleri kötü davranışlara yöneltmektedir. Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, doğruluğun, dürüst lüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımın mübarek Miraç Kandilini kutluyor, mübarek günlerin milletimizin birliğine, beraberliğine, sevginin, saygının artmasına vesile olmasını diliyorum."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false