Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Aysandan öğretmenlere karanfil

Başkan Aysandan öğretmenlere karanfil

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ilçemiz okullarını ziyaret ederek öğretmenlere karanfil dağıttı.

24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, ilçemiz okullarını ziyaret ederek öğretmenlere karanfil dağıttı. 


Ziyaret sırasında öğretmenlerle sohbet eden Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, öğretmenlerin istek ve şikayetlerini dinledi. Sohbetin ardından Başkan Aysan, iyi dilek ve temennilerde bulunarak okullardan ayrıldı.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Öğretmenler Günü`nün okulların tatil olduğu Pazar gününe denk gelmesi nedeni ile Cuma günü ilçemizdeki tüm eğitim kurumların dolaşıp, öğretmenlere karanfil sundu.


Erdek Merkezdeki okulları dolaşan Belediye Başkanı Aysan`ın ilk durağı 18 Eylül Ortaokulu oldu. Daha sonra sırası ile Ticaret Meslek Lisesi, Nerime Yüksel Ortaokulu, Atatürk İlkokulu, Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulu, Muzaffer Gürer Ortaokulu, İstiklal İlkokulu, Anadolu Lisesi, Halitpaşa İlkokulu, Kız Meslek ve İmam Hatip Lisesi`ni ayrı ayrı ziyaret eden Belediye Başkanı Aysan, öğretmenlere karanfil sunarak Öğretmenler Günü`nü kutladı.
Gittiği tüm okullarda, öğretmenler tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Aysan, gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli