Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Aysandan sevgililer günü jesti

Başkan Aysandan sevgililer günü jesti

Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla vatandaşların Sevgililer Gününü kutlayarak bayanlara gül dağıttı.

Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla vatandaşların Sevgililer Günü`nü kutlayarak bayanlara gül dağıttı. 

Başkan Aysan gülleri kamu kurum ve kuruluşların çalışanlarına, yoldan geçenlere, ve alışveriş yapan vatandaşlara dağıttı. 
Herkesin sevgililer gününü kutlayan Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, "Bugün sadece sevgililerin değil tüm sevdiklerimizin, büyüklerimizin, ailemizin, dostlarımızın Sevgililer Günü`nü  kutluyoruz. Sevginin her gün paylaşılması gerektiğine inanıyorum. Tüm insanlığın savaşları bir kenara bırakıp, sevgi ortak paydasında birleştiği bir dünya özlemimizi bir kez daha tekrarlıyorum. Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun" dedi
Aynı gün, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi`nin mali kongresi olması nedeniyle, kongreye katılmayı ihmal etmeyen Aysan, kongrenin sonunda, zeytin üreticisi kongrenin yapıldığı salonda bayanlara da gül hediye etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli