Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Aysandan, Y. Kadir bebeğe altın

Başkan Aysandan, Y. Kadir bebeğe altın

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesinde sezeryanla ilk doğan bebeğe çeyrek altın taktı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi`nde sezeryanla ilk doğan bebeğe çeyrek altın taktı.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisini ziyaret etti.
Erdek Devlet Hastanesi`nde ilk kez yapılan sezeryan uygulamasıyla bir erkek bebek sahibi olan Süleyman ve Öznur Göknar çiftini ziyaret eden Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, bebek sahibi genç çifte çiçek takdiminde bulunduktan sonra, Yusuf Kadir ismi verilen bebeğe altın taktı.
Bebeğin öncelikle sağlıklı, kazasız belasız bir şekilde, ülkesine ve ailesine hayırlı bir evlat olmasını dileyen Başkan Aysan, Erdek Devlet Hastanesi`nde artık bu tür operasyonların rahatlıkla devam edeceğine inancının tam olduğunu belirtti.
Baştarafı Sahife 1`de
Ameliyatı gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Sinan Teke ile bölüm hemşirelerini kutlayan Aysan, Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi`nin yakın zamanda isminden çok bahsedeceğini kaydetti.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından ziyaret edilen Göknar çifti ise yapılan bu ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirdi.
Yeni doğan bebeğin babası Süleyman Göknar, "Belediye başkanının yaptığı bu ziyareti ile insana olan sevgi ve saygısını göstermiş oldu. Kendisine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi.
Belediye Başkanı Aysan, daha sonra diğer servislerde yatan hastaları ziyaret edip geçmiş olsun temennisinde bulunduktan sonra hastaneden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli