Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Aysanın ilk bayram töreni

Başkan Aysanın ilk bayram töreni

Erdek Belediyesi'nde bayramlaşma töreni bayramın 1. günüydü. Erdek Belediye Başkanı Aysan'ın misafirlerini kapıda karşıladığı bayramlaşma kutlamasına AK Parti Erdek İlçe Başkanı yönetimi ve üyeleri, AK Partili ve CHP'li belediye meclis üyeleri, yerel

Erdek Belediyesi'nde bayramlaşma töreni bayramın 1. günüydü. Erdek Belediye Başkanı Aysan'ın misafirlerini kapıda karşıladığı bayramlaşma kutlamasına AK Parti Erdek İlçe Başkanı yönetimi ve üyeleri, AK Partili ve CHP'li belediye meclis üyeleri, yerel basın mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Aysan'ın ilk bayramlaşma töreni olan bu seneki Ramazan Bayramı kutlamasında katılımın oldukça yüksek olduğu dikkat çekti. Törene gelen konuklarla tek tek yakından ilgilenerek bayramlarını kutlayan Başkan Aysan, törenin bir bölümünde yaptığı konuşmasında, Erdek'lilerin ve misafirlerin rahat, huzurlu şekilde bayram yapabilmesi için Erdek Belediyesi olarak alınması gereken tüm tedbirlerin alınıp uygulamaya konulduğunu belirtti.

Alınan bu önlemler sayesinde huzurlu ve mutlu bir bayram yaşattığımız için de ayrıca çok sevinçliyiz şeklinde konuşmasını sürdüren Aysan, Göreve başladığımız günden bu yana uygulamaya çalıştığımız acil eylem planı kapsamında mali yapısı güçlenmiş belediye olarak halka hizmet sunabilmenin gayreti içindeyiz. Belediye başkanlığı gibi kutsal bir görevi bize layık gören halkımın bizlere olan inancı ve desteğinin artarak süreceğine inanıyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Aysan, kendisini ziyarete gelen çocuklara bayram harçlığı dağıttı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu