Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Aysanın sağlık durumu iyi

Başkan Aysanın sağlık durumu iyi

Geçtiğimiz hafta ameliyat olan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ın sağlık durumu her geçen daha da iyiye gidiyor. Hastaneden taburcu olduktan sonra İstanbul'daki evinde istirahat eden Aysan Başkan günde üç kez yarım saat süren yürüyüşler yapıyor,

Geçtiğimiz hafta ameliyat olan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ın sağlık durumu her geçen daha da iyiye gidiyor. Hastaneden taburcu olduktan sonra İstanbul'daki evinde istirahat eden Aysan Başkan günde üç kez yarım saat süren yürüyüşler yapıyor, her hangi bir diyet programı uygulamıyor. Ameliyat sonrasında yaraları hızla iyileşen Aysan Başkan evde geçirdiği süre içinde Erdek için yapacağı yeni projeler hakkında araştırmalar yapıyor, kitaplar okuyor.

19 Eylül 2011'de taburcu olan ve bu hafta içinde doktorları tarafından ilk kontrolünün yapılacağı bildirilen Hüseyin Aysan'ın keyfinin hayli yerinde olduğu bildirildi.

Pazar günü Erdek spor ve Bigadiç spor arasında Erdek'te gerçekleşen futbol maçının sonucunu öğrenmek için sık sık yakınlarına Erdek'i aratan Başkan Aysan'ın keyfi 2-0'lık galibiyet skoru ile daha da arttı.

Başkan Aysan'ın yayınladığı Mesajda;

Sizlerin sevgi dolu geçmiş olsun mesajlarınız, hayır dualarınız, iyilik ve sağlık temennileriniz bana güç veriyor. Sizlerden aldığım bu güçle daha hızla sağlığıma kavuştuğumu bilmenizi istiyorum. Fiilen aranızda bulunamasam da şehrime ve sizlere karşı olan sorumluluğum gereği, söylentilerin aksine, Erdek'i ilgilendiren, olumlu olumsuz her konu hakkında bilgim vardır. Tüm bilgiler bana günlük olarak ulaştırılmaktadır. Bu bilgiler ışığında gerekli talimatları ilgili kişilere veriyor, çalışmalarımızın aksamaması için gereken özeni gösteriyorum. Sizlerden ayrı kaldığım bu süre içinde, yaptığım çalışmalarla Eskisinden daha dinamik bomba gibi aranıza dönmeye hazırlanıyorum. Değerli personelime buradan teşekkür ediyorum canla başla çalışıp yokluğumu sizlere aratmamaya çalışıyorlar. Bu hafta doktorlarım sağlık durumumu son kez değerlendirip ne zaman görevime başlayacağımın müjdesini bana verecekler. Onlardan gelecek haberi en kısa sürede sizlerle paylaşacağım. Hepinize en derin sevgi, selamlarımı iletiyorum” dedi. Başkan Aysan'ı evinde ziyaret eden yakınlarının evde dinlenmekten bir hayli sıkıldığı ve bir an önce Erdek'e dönmeyi istediği de İstanbul'dan gelen haberler arasında.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli