Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Bahçavan, pazarcı esnafı dinledi

Başkan Bahçavan, pazarcı esnafı dinledi

Dursunbey Belediye Başkanı Bahçavan, semt pazarında esnafı ziyaret etti.

Dursunbey Belediye Başkanı Bahçavan, semt pazarında esnafı ziyaret etti.
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, dolaştığı semt pazarında pazarcı esnaf ve halkın sorunlarını dinledi. İlk ziyaretini meyve ve sebze pazarına yapan Başkan'a Büyükşehir Meclis Üyesi Ahmet Savran eşlik etti.
Meyve Sebze pazarında ki esnafı tek tek dolaşıp hayırlı işler dileyen Bahçavan, esnafın ve vatandaşının sıkıntıların dinledi. Sıkıntılarını anlatan vatandaşların ve esnafların isteklerini zabıta memurlarına not ettiren Başkan Bahçavan, aciliyet gerektiren işlerin yapılması konusunda birim amirlerine gerekli talimatları verdi.
Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan İlçemizde oldukça geniş kapsamlı bir pazar yeri kuruluyor. Bundan sonraki süreçte fırsat buldukça pazar yerlerini dolaşarak halkımız ve esnaflarımızla sohbet edeceğim hal hatır ve isteklerini dinlemeye çalışacağım. Bugünde bu ziyaretlerimizin ilkini meyve ve sebze pazarımızda gerçekleştirdik. Esnafımızın ve halkımızın sorunlarını dinledik. Pazarcı esnafımız özellikle kapalı pazar yeri konusunda bizde taleplerde bulundu. Biz de bu konudaki çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü kendilerine ilettik. Bu konuda halkımızla ve esnafımız ile istişare yapacak gerekirse bir toplantı yapılacak. Ziyaretim bir dahaki hafta giyim pazarı ve köylü pazarına olacak. Halkımızın talep ve isteklerini dinleyip değerlendirmeye ve sorunları çözmeye devam edeceğiz” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı