Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Burhan Karışık, taburcu oldu

Başkan Burhan Karışık, taburcu oldu

Erdek Belediyesi önünde 22 Mart Çarşamba günü sabah 11.00 sularında Mustafa D. ve Kerem K. isimli şahısların bıçaklı saldırına uğrayan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık

Erdek Belediyesi önünde 22 Mart Çarşamba günü sabah 11.00 sularında Mustafa D. ve Kerem K. isimli şahısların bıçaklı saldırına uğrayan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, 23 Mart Perşembe günü tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. 
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, 22 Mart Çarşamba günü saat 11.00 sularında belediye binası önünde uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Tedavi gördüğü Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden taburcu olan Belediye Başkanı Burhan Karışık, saldırganlardan şikâyetçi olacağını açıkladı. Yaşanan olay ile ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Karışık, "Hırsızlık mallarını alıp, satan şüphelinin ailesine ait işyerini geçen yıl kaymakamlığın kararıyla mühürledik. Kendilerini o günlerde tanıdım, daha sonra görüşmedik. Bu şahıslar dün de şahsıma bıçaklı saldırıda bulundular. Tedavi gördüğüm hastaneden taburcu oldum, şu anda sağlık durumum iyi. Erdek'e gelip evimde istirahat ediyorum. Kendilerinden şikayetçi olacağım." dedi. 
Emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan şüpheliler Mustafa D., Kerem K. Ve A.D. polisteki sorgulamalarının ardından, 23 Mart Perşembe günü sevk edildikleri Erdek Adliyesi’nde önce Cumhuriyet Savcılığı önünde bir kez daha ifadeleri alındı ve akabinde Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanma talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevkleri yapıldı. Olay şüphelileri Mustafa D., Kerem K. ve A.D’nin Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ndeki sorgulamaları yaklaşık 5 saat sürdü. Mahkeme A.D. için adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmasına karar verirken Mustafa K. ve Kerem K. için tutuklanmalarına karar verdi. Olayın şüphelilerinden Mustafa K. ve Kerem K. Bandırma T Tipi Cezaevi’ne teslim edildi. 
Haber Merkezi 



Anahtar Kelimeler: Başkan Burhan Karışık taburcu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı