Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Ergin Muhtarlar belediyelerin ‘Gözü, Kulağı’

Başkan Ergin Muhtarlar belediyelerin ‘Gözü, Kulağı’

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, muhtarlar bizim gözümüz kulağımız anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, muhtarlar bizim gözümüz kulağımız anlayışıyla hareket ettiklerini söyledi. 
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, kentte yaşanan sıkıntıları dinlemek ve belediyenin Ayvalık halkına sunacağı projeler hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla mahalle muhtarlarını ziyaret programı başlattı. 
İlk gün programında Ayvalık merkez mahalle muhtarları ziyaret edildi. 
Ziyaretlere; Özel Kalem Müdürü Arda Bayri ve beraberindeki, zabıta, fen işleri, park ve bahçeler, sosyal ve temizlik İşleri müdürlüklüleri yetkilileri eşlik etti. 
Ayvalıklı muhtarların mahallesine, orada yaşayanlara, hizmet aşkıyla dolu olan çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Ergin, “Belediye olarak gücümüzün yettiği yere kadar muhtarlarımızın yanındayız, istek, öneri ve taleplerini yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Onlar bizim mahallelerdeki en yakın temsilcilerimiz. Muhtarlarımız bize hiçbir zaman şahsi talepleriyle gelmiyorlar. Her zaman öncelikleri mahalleleri olup sorunları iletirler, biz de önerileri en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Onları ilgili birimlerin sorumlularıyla sık aralıklarla ziyaret ediyoruz. Ayvalık Belediyesi olarak muhtarlarımızla beraber çalışmaktan mutluyuz. Birlikte Ayvalık anlayışıyla hizmet üretmeye devam ediyoruz. Mahalle muhtarlarımızın belediyemize verdikleri hizmet, destek ve dayanışma için teşekkür ediyoruz.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı