Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Başkan Ertek partililerle kucaklaştı

Başkan Ertek partililerle kucaklaştı

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, milletvekilleri, parti yöneticileriyle ve partililerle bir araya gelerek bayramlaştı.

AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı, milletvekilleri, parti yöneticileriyle ve partililerle bir araya gelerek bayramlaştı.
AK Parti`nin ilçe binasında bayramın 2. günü düzenlenen bayramlaşma programına, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Cemal Öztaylan, İsmail Özgün, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Karşıyaka Beldesi Belediye Başkanı Kadir Gedik, AK Parti`li belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyesi, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Saçıl ve partililer katıldı.
Milletvekillerinin parti binasına gelmesinin beklendiği dakikalarda, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Ali Ertek ve parti yönetimi bayramlaşmaya gelen tüm misafirlerle yakından ilgilenip hepsiyle tek tek bayramlaştı.
Mübarek bayramların önemine değinen AK Parti İlçe Başkanı Ertek, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın halkın rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için elinden gelen gayreti gösterdiğini ve bayram süresince ilçede belediyecilik hizmeti adına bir sıkıntının yaşanmadığını söyledi.
Partide bayramlaşma devam ederken, AK Parti Edincik Belde Teşkilatındaki bayram törenine katılan milletvekilleri Öztaylan ve Özgün ilçemize birlikte geldi.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı, yönetimi, belediye başkanı Aysan ile partililerin milletvekillerini birlikte karşıladığı törende, Öztaylan ve Özgün partililerin bayramını kutladı.
Bayramlaşmadan sonra programda konuşan İlçe Başkanı Ali Ertek, bayram töreninde kendilerini yalnız bırakmayan Balıkesir Milletvekilleri Öztaylan ile Özgün ve partililere teşekkür edip, konuşma yapmak üzere ilk sözü Milletvekili Cemal Öztaylan`a verdi.
Milletvekili Öztaylan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın selamını partililere iletti.
Öztaylan, yaptığı konuşmasında ağırlıklı olarak son günlerde kendisine yönelik yapılan suçlamalara cevap verdi.
Öztaylan, Erdek`te ayrım ve ayrıştırma olduğunu hatırlatıp, Erdek`te bu ayrım ve ayrıştırmanın artık bitmesini istedi. İlçede huzursuzluğu destekleyenleri bu ortamın oluşturmasını ellerini başlarına koyup düşünmeye davet etti. Öztaylan, devam eden konuşmasında şunları söyledi: "Ben Bandırma`da adam gibi belediye başkanlığı yaptım. Benim hakkımda konuşanların söyledikleri doğruysa, ha vallahi ha billahi bugün istifa edeceğim. 2004-2009 arası Bandırma Belediye Başkanlığı`nın 3`te 2`sini ben, 3`te 1`ini  Recep Eraydın yaptı. Eraydın başkanlık görevini yürütürken ona kefil olduğumu da açıkladım. Ben Bandırma`ya Türkiye`nin en büyük Cumhuriyet Meydanı`nı, 6500 M2 otopark, 59 km. kanalizasyon hattı, 61 km yağmur suyu hattı, 110 km. su şebekesi hattı yaptım.  Erdek`in cadde ve sokaklarının 5 katı asfalt döktüm. İDO karşısında gördüğünüz Tekel binasını Bandırma Belediyesi`ne satın aldım. Bandırma Belediyesi`nin 12 milyon lira borcu var ama alınan gayrimenkuller 5 milyon lira. Bu durumda belediyenin borcu 7 milyon liradır. Peki kardeşim, sen 60 milyon lira borçla ne yaptın? Ona buna pislik atacağına önce aynaya bakacaksın. Benim varlığım, Türk milletine ve bayrağına, bana bu görevi nasip eden insanlara ihanet edecek ve ettirecekse Allah şu saatte benim canımı alsın" dedi.
Öztaylan`ın konuşmasından sonra söz alan Milletvekili Özgün`de, bayramların birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu dile getirip, bugün aramızda bulunan üç ilçe başkanımızın bugün burada birlikte bulunmalarının birliğimizin en büyük kanıtıdır şeklinde konuştu.
Belediye Başkanı Aysan`ın da konuşma yaptığı programda, Başkan Aysan, Erdek Belediyesi`nin geriye dönük tüm hesaplarının incelendiğini, çalışmalar tamamlandığı gibi düzenleyeceği basın toplantısıyla Erdek Belediyesi`nde yaşananları belgeleriyle kamuoyuna duyurulacağını yineledi.
Haber: Kemal Şekerci

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli