Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan futbolculara kahvaltıda buluştu

Başkan futbolculara kahvaltıda buluştu

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, genç futbolculara kahvaltı verdi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, genç futbolculara kahvaltı verdi.
Erdekspor`un alt yapısını oluşturan takımlardan bir tanesi olan U-19 futbol takımı Teknik Direktörleri Cavit Aydın yönetiminde, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`la birlikte kahvaltıda buluştu.
Baştarafı sahife 1`de
Cumartesi günü saat 15:00`te başlayan 2012-2013 futbol sezonuna sayılı saatler kala, Bandırmaspor U-19 takımıyla Bandırma Sanayi Stadında yapacağı mücadele öncesi takımımız Erdekspor U-19 futbol takımının teknik heyet ve sporcularına maçtan önce kahvaltı ikramında bulunan Başkan Aysan, genç sporcuların bu yıl başarıyı yakalayacaklarından emin olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Aysan, "Bu güzide gençlerle bir arada kahvaltı yapmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, ilçe gençlerine desteklerinin devam edeceğini kaydetti
Aysan, kahvaltıda yaptığı konuşmasını şöyle sürdürdü: "Şampiyonluk demek iddia demektir, kendim de öyle olduğum için bir şeyi başarmak adına iddialı olan insanları sever ve desteklerim.
Sizler, bizim ilçemizi güzelleştirmek, geliştirmek ve tanıtmak amacımıza başarılarınızla katkı vereceksiniz. Ben sizlerin okullarınızda da aynı başarıyı yakalamanızı ve spor ile okul, aile, sosyal hayatınızı birlikte başarı ile götürmenizi istiyorum. Çünkü başarılı sporcular eğitimlerini aksatmayan, aileleriyle ve çevreleri ile iyi, sağlıklı ilişkiler kurabilen insanlardan çıkmaktadır. " şeklinde konuştu. 
Erdekspor U-19 takımı Teknik Direktörü Cavit Aydın ise, "Takımımız ekip ruhuna çok uygun futbolculardan kurulu, yardımlaşma ve dostluk duyguları gelişmiş bir takımız. Bu da başarıyı beraberinde getirecektir. Şimdiki hedefimiz Erdek`imizin ve kulübümüzün ismini daha üst platformlara taşımak olacaktır" dedi.
Belediye Başkanının kendilerine inanılmaz destek verdiğinin altını çizen Aydın, Erdek gibi küçük ilçelerde belediye başkanlarının maddi ve manevi desteği olmadan bu işlerin sağlıklı yürümeyeceğini dile getirip, 2012-2013 yılı futbol sezonunun hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
Kahvaltı sonunda, Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, takımın teknik heyeti ve futbolcularla birlikte, Erdek Belediyesi`ne ait bir midibüsle maçın oynanacağı Bandırma`ya birlikte gittiler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli