Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan Göksel, köy hayırlarında

Başkan Göksel, köy hayırlarında

Bigadiç İlçesinde Osmanca Mahallesi ile Yukarıgöcek köyünde hayır programı düzenlendi. Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, İskele Kasabası Osmanca Mahallesi ve Yukarıgöcek Köylerinde düzenlenen köy hayırlarına katıldı.

Bigadiç İlçesinde Osmanca Mahallesi ile Yukarıgöcek köyünde hayır programı düzenlendi.
Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, İskele Kasabası Osmanca Mahallesi ve Yukarıgöcek Köylerinde düzenlenen köy hayırlarına katıldı.
Geleneksel olarak her yıl Haziran ayının ikinci Pazar günü İskele Kasabası Osmanca Mahallesi ve Yukarıgöcek Köylerinde düzenlenen köy hayırlarına Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`in yanı sıra Bigadiç Belediye Meclis Üyesi Ayhan Muslu ve Demirel Şık ve çevre köylerin muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
İskele Kasabası Osmanca Mahallesi ve Yukarıgöcek Köylerinde düzenlenen köy hayırlarına katılarak destek veren Belediye Başkanı Göksel, köy hayırlarının birbirimiz ile sohbet etme ve kaynaşmaya katkı verdiğini dile getirdi.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen köy hayırlarının, hayırlara vesile olmasını dua ve niyaz ediyorum diyerek konuşmasına devam eden Başkan Göksel, gittiği her iki hayır programında da muhtarlar ve köy halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılaşıp, köy halkı ile yakından ilgilenip sorunları dinledi.
Yukarıgöcek Köyü Muhtarı Ramazan Temren ve Osmanca Mahallesi Muhtarı Mehmet Deniz köylerinde düzenlenen köy hayırlarına katılan Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`e teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı