Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Göksel, şampiyon hentbolcuları kutladı

Başkan Göksel, şampiyon hentbolcuları kutladı

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Gökselin konukları, Balıkesir 1. si olan hentbol takımı oyuncularıydı.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`in konukları, Balıkesir 1. si olan hentbol takımı oyuncularıydı.
Bigadiç Fatih Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı Belediye Başkanı Mustafa Göksel`i makamında ziyaret etti.
Bigadiç Fatih Ortaokulu Erkek Hentbol Takımı 2012-2013 Okullar Arası Balıkesir İl Birincisi olarak kazanmış oldukları kupa ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Göksel`i makamında ziyaret etti.
Bigadiç Fatih Ortaokulu Müdürü Hüsamettin Ernur, Beden Eğitimi Öğretmeni Muhsin Çolak ve öğrenciler ziyaret esnasında, eğitime ve spora katkılarından dolayı Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`e teşekkür etti.
Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, ziyarette yaptığı konuşmada, "öğrencilerimizin eğitimi için belediye olarak her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin başarıları bizi son derece gururlandırıyor" dedi.
Yapımı devam eden spor kompleksinin bitiminden sonra spor çalışmalarına daha çok ağırlık verileceğini belirten Başkan Göksel, spor kompleksinde bulunan kapalı spor salonlarında daha rahat ve daha sağlıklı ortamda sürekli olarak gençlerimizin spor yapmalarına olanak sağlanacağını bildirdi.
Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, il birincisi olan öğrencilere eşofman takımı hediye ederek başarılarının devamını diledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli