Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Başkan Gökselden sağlık ocağına araç hibesi

Başkan Gökselden sağlık ocağına araç hibesi

Bigadiç Belediyesi, 3 Nolu Sağlık Ocağına 2013 model hizmet aracı verdi.

Bigadiç Belediyesi, 3 Nolu Sağlık Ocağına 2013 model hizmet aracı verdi.
Bigadiç`de, İlçe Sağlık Grup Başkanlığına Bigadiç Belediyesi tarafından satın alınan 2013 model hizmet aracı tahsis edildi. 
Merkezin en büyük eksiklerinden biri olan hizmet aracının anahtarı Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel tarafından Bigadiç İlçe Sağlık Grup Müdürü Dr. Nil Solmaz Köse`ye teslim edildi.
Belediye Başkanı Göksel, teslim edilen hizmet aracıyla, fakir ve yardıma muhtaç kişi veya kişilere daha çabuk ulaşılması, yatalak hastaların evlerine doktor götürülmesinde, Devlet Hastanesinden ve Sağlık Ocaklarından çevre hastanelere sevk edilen hastaların, çevre hastanelere ulaştırılmasının sağla nacağını söyledi.
İlçemizdeki evlere doktorlarımız sağlık hizmeti veriyor diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Göksel, "Sağlık Grup Başkanlığımızın iyi hizmet verebilmesi için elimizden gelen her imkanı seferber ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Verdiğimiz bu araç hastalarımızı ve doktorlarımızı rahatlıkla götürüp getirecek, hayırlı olsun" dedi. 
Bigadiç İlçe Sağlık Grup Müdürü Dr. Nil Solmaz Köse, teslim aldığımız bu araç ile daha etkin ve verimli bir şekilde ilçe halkına hizmet vereceklerini vurgularken, desteklerinden dolayı Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel`e teşekkür etti.
Araç teslimi sonunda 3 Nolu Sağlık Ocağı ekibi tarafından Başkan Göksel`e çiçek verildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı