Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Başkan İnceoğlu, şimdi Edremite talip

Başkan İnceoğlu, şimdi Edremite talip

Akçayın CHPli Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Edremit İlçesine aday adayı olduğunu açıkladı. Akçay Belediye Başkanı ve CHPden Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Cahit İnceoğlu, yarışa

Akçay`ın CHP`li Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Edremit İlçesine aday adayı olduğunu açıkladı.
Akçay Belediye Başkanı ve CHP`den Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Cahit İnceoğlu, yarışa sonradan katılmasına rağmen bilgisi ve deneyimi ile parti içinde ki etkisini göstermeye başladı. 
Aday adayı İnceoğlu geçtiğimiz hafta sonu Altınoluk Beldesindeydi. Altınoluk`ta partilileriyle buluşan İnceoğlu, "CHP`de 6 Ekim`de demokrasi şöleni yaşayacağız. Önemli olan kimin kazanacağı değil CHP`nin kazanmasıdır" dedi.
CHP Altınoluk Belde Örgütü`nü ziyaret eden Akçay Belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkan Aday Adayı Cahit İnceoğlu, partililerine adaylık çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. 
Başkan İnceoğlu, Anayasa Mahkemesi`nin belde belediyelerinin kapatılmasının iptali  ile ilgili başvuruyu reddetmesi ve parti içinde eğilim yoklaması yapılması kararının verilmesinden sonra adaylığa karar verdiğini belirtti.
"41 yıldır CHP-SODEP-SHP-CHP kadrolarında değişik görevlerde bulunduğunu anlatan İnceoğlu, "Çizgimden hiç sapmadan partimin değişik kademelerinde görevlerde bulundum. Bilgimle, deneyimim ile şimdi Edremit Belediyesi için yola çıktık. Büyük bir ilçe haline gelen Edremit`e artık sosyal demokrat belediyeciliği getirme zamanı geldi. Sizlerin desteği ile Edremit Belediyesi`ne CHP`nin altı oklu bayrağını dikeceğimize inanıyorum" dedi. 
6 Ekim`de CHP`de parti içi demokrasi adına bir şöleni yaşanacağını işaret eden İnceoğlu, tüm CHP üyelerini 6 Ekim Pazar günü Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezi`nde yapılacak olan eğilim yoklamasına katılmaya davet etti. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı