Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Karışık, belediyenin kadın personeli ile kahvaltıda buluştu

Başkan Karışık, belediyenin kadın personeli ile kahvaltıda buluştu

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Erdek Belediyesi’nde görevli kadın personelinin onuruna kahvaltı programı düzenleyerek,

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Erdek Belediyesi’nde görevli kadın personelinin onuruna kahvaltı programı düzenleyerek, kendilerine çiçek takdim etti ve 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı. 
Erdek’te bir cafede düzenlenen kahvaltıda konuklarına hitaben bir konuşma yapan Başkan Karışık “Geçmişten bugüne tarihimizin her safhasında kadınlarımız, aileyi, toplumu ve vatanı müdafaa etmiş, her alanda fedakarlıklar ortaya koymuştur. Ülkemizin toplumsal birliği için en hayati rollerde her zaman kadınlarımız vardır. Bizler sokak ortasında katledilen, töre ve geleneklerin kurbanı olan, gencecik yaşta hayatlarından koparılan, ötekileştirilen, şiddet gören kadınlar değil, ayaklarının üzerinde duran, kararlı, özgür kadınlarımızı görmek ve başarıları ile gururlanmak istiyoruz.  
Bu yüzden; Kadınlarımızın toplumsal hayatta desteklenmesi, hak ettikleri gerçek değeri görmesi gerekmektedir. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, saygı ile gelecek nesiller için birlikte mücadele ettiğimiz, eşit, adil ve yaşanılabilir bir ülke umudu ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor, gencecik yaşında hayattan koparılan tüm kadınlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum.” dedi. 
Kahvaltı programına; CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Özdiker, belediye meclis üyeleri ve kadın personel katıldı.  
Kahvaltı sonunda yapılan konuşmaların ardından Başkan Karışık tüm kadınlara çiçek dağıttı.  
Etkinlik, çelenk sunma töreni ile devam etti 
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle CHP Erdek İlçe Başkanlığı çelenk sunma töreni düzenledi.  
Törene; Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetimi ile belediye meclis üyeleri katıldı.  
Erdek Cumhuriyet Alanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulup, istiklal marşı okundu. 
Haber: Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı