Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Başkan Karışık iddialara cevap verdi: Benim sevdam Erdek ve Erdek halkıdır

Başkan Karışık iddialara cevap verdi: Benim sevdam Erdek ve Erdek halkıdır

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, kendisi hakkında son günlerde kamuoyuna yansıyan gerçek dışı beyanlar ve söylemler ile ilgili açıklama yaptı.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, kendisi hakkında son günlerde kamuoyuna yansıyan gerçek dışı beyanlar ve söylemler ile ilgili açıklama yaptı. 
Başkan Karışık, sosyal medya hesabından yayımladığı yazılı açıklamasında, “Erdek Belediye Başkanı olarak, Erdek halkını temsil ettiğim bu makamda siyasi sorumluluğum gereği ve hayat görüşlerim doğrultusunda bugüne kadar hiç kimseyi ötekileştirici bir dil kullanmadım ve kullanılmasına asla müsaade etmedim.” ifadelerine yer verdi. 
Başkan Karışık, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Benim bugüne kadar ki hayat mücadelemin merkezinde her zaman insan yer almıştır. Toplumu ötekileştiren, ayrıştıran söylemler karşısında tavrımı tüm kamuoyu açık ve net bir şekilde bilmektedir. Ben dili, dini, ırkı, rengi ne olursa olsun Erdek'te yaşayan hemşerilerimi sevgi ile kucakladım ve makamımın yetkileri içerisinde elimden geleni yapmaya çalıştım ve bu yolda devam edeceğim. Benim sevdam Erdek ve Erdek halkıdır. Bu ve benzeri provakasyonlara asla müsaade etmeyeceğim. 
Temsil ettiğim Belediye Başkanlığını ve partimi, ayak oyunları ile yıpratılmasına izin vermeyeceğim. Erdek'li hemşerilerim ve Erdek için çalışmaya devam edeceğiz. Roman kardeşlerimize olan, hassasiyet ve sevgimiz Roman kardeşlerimiz ile birlikte tüm Erdek halkı tarafından bilinmektedir. Bundan böylede asılsız söylemler ile Roman kardeşlerimiz ile aramızdaki kuvvetli bağın bozulmayacağını ve daha da güçlenerek devam edeceğini tüm kamuoyunun bilgisine sunarım.”                            
Haber Merkezi



Erdekli Sulo
6.08.2022 02:19:04
Sayın Başkan uzun yıllardan beri Belediye' ye hizmet eden Erdek' li muhasebecilerden vaz geçip Bandırma' lı muhasebeci ile çalışmanız sizin sevdanızın pek Erdek ve Erdek'li olmadığını gösteriyor. Benim sevdam Erdek ve Erdek halkıdır şeklindeki açıklamanız biraz havada kalmıyor mu? Aynası iştir kişinin söze bakılmaz sözü vardır bilir misiniz?

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli