Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Karışık, kırsal mahalleleri ziyaret etti

Başkan Karışık, kırsal mahalleleri ziyaret etti

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, beraberince CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte geldiği Erdek İlçesi kırsal Aşağıyapıcı, Tatlısu ve Karşıyaka Mahallelerini ziyare

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, beraberince CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte geldiği Erdek İlçesi kırsal Aşağıyapıcı, Tatlısu ve Karşıyaka Mahallelerini ziyaret etti. 
Ziyaret edilen kırsal mahallelerde vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ve beraberindeki heyet, vatandaşlardan kendilerine iletilen sorunları tek tek not alarak bu sorunların en kısa sürede çözülebilmesi adına çalışma başlatılacağını bildirdi.                         
Bir araya geldiği mahalle sakinlerine yapacak çok işleri olduğunu vurgulayan Başkan Karışık, “O kadar çok işimiz var ki. İşimizi yaparken, bir de arkamızdan tutup, yapmamamız için çekenler var. Ama bilmiyorlar ki, o bir avuç insan bizi böyle arkaya çekiyor ya bizi sevenlerimizde ileriye çekiyor hala bunu anlayamadılar. Yani bizi yıldıramazlar, bahanemiz olmadan çok çalışıyoruz. Her geçen gün belediyemizin mali yapısını güçlendiriyoruz. Erdek ve bağlı tüm kırsal mahallelerde çok güzel işlere imza atacağız. Bu güzel işleri tabii ki sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Asla umudunuzu kaybetmeyin. En zor koşullarda bile, en üst seviyede dayanışma gösterin. Çok güzel günler bizleri bekliyor.” dedi. 
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli