Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Karışık, partisinin gençlik örgütlerini konuk etti

Başkan Karışık, partisinin gençlik örgütlerini konuk etti

CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, beraberinde CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cem Karagöl, CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Barut ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı M

CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, beraberinde CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cem Karagöl, CHP Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Barut ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Örs ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ı makamında ziyaret etti. 
Gençlerin ziyaretinden oldukça mutlu olduğunu ifade eden Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, göreve geldiği günden itibaren yaptıkları işleri gençlerle paylaşırken, daha güzel ve verimli çalışmaların sırasıyla gerçekleşeceğini aktardı.                               
Gençlerin Belediye Başkanına yaptığı ziyaret sona erdikten sonra, CHP Erdek İlçe Başkanlığı ziyaret edildi. 
Bandırma'daki programlarından dolayı yaklaşık 30 dakika kadar CHP İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette, CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, ilçe örgütü olarak yaptıkları çalışmaları gençlere anlattı. 
CHP’li gençler Erdek’te kendilerine gösterilen yakın ilgiye teşekkür ederek Bandırma’ya gitmek üzere ilçeden ayrıldılar.
Haber: Tuncay Ertan 
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı