Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Karışık, Van Çalıştayında

Başkan Karışık, Van Çalıştayında

CHP Genel Merkezinin düzenlediği 'Belediye Başkanları Çalıştayı' Van'da yapıldı.

CHP Genel Merkezinin düzenlediği 'Belediye Başkanları Çalıştayı' Van'da yapıldı. 
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ta partisinin düzenlediği çalıştaya katıldı. 
Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık ile birlikte 248 belediye başkanının katıldığı çalıştay 3 gün sürdü. 
CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından organize edilen 11'i Büyükşehir belediye başkanı toplam 248 il, ilçe Belediye Başkanının katıldığı çalıştayda, toplantı öncesi 13 ilçede Başkanlar gruplar halinde Van halkı ve esnafla buluştu. 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, açılış konuşmasında, CHP'li belediyelerin engellerle karşılaştığını belirtirken, "Bizim belediyelerimizin vatandaşa hizmetine mani olamadılar ve bundan sonra da olamayacaklar. Halkın belediyeleri şikayet etmeden, mazeret üretmeden, her türlü engeli halkla birlikte aştılar ve aşmaya da devam edecekler." dedi. 
Toplantı öncesi konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu "Biz, halka hesap vermeyi namuslu bir görev kabul eden anlayıştan geliyoruz. Belediye başkanlarımız attıkları her adımı bilir, her harcamayı da belde halkına verirler." diye konuştu. 
Çalıştay öncesi Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ta, gruplar halinde Van'ın ilçelerini gezen belediye başkanları arasında yer aldı.                                 Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Başkan Karışık Çalıştayında
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı