Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Karışık'a doğum günü sürprizi

Başkan Karışık

Erdek Belediyesi çalışanları, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’a doğum günü sürprizi yaptı.

Erdek Belediyesi çalışanları, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’a doğum günü sürprizi yaptı.
Erdek Belediye Başkanlığı çalışanları, Başkan Burhan Karışık’ın doğum gününü hep birlikte kutladı. Erdek Belediye Başkanlığı makam odasında bir araya gelen çalışanlar Başkan Karışık’ı hep birlikte karşıladı. 
Hep birlikte sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum diyerek doğum günü pastasını kesen Başkan Karışık, “Belediyemizdeki mesai arkadaşlarımızın sürpriz pastasını keserek yaş günümü hep birlikte kutladık. Doğum günümü kutlamak için arayan, mesaj atan, yanımızda olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Mutluluk paylaşıldıkça çoğalıyor. Dilerim hep mutluluklarımız çoğalsın.” dedi.

CHP İLÇE TEŞKİLATINDAN KUTLAMA 

Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulu üyeleri de Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık'ın doğum gününü kutladı. Başkan Karışık ilçe teşkilatının yapmış oldukları sürpriz için de teşekkür ederek “Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütümüz doğum günü pastaları ile birlikte belediyemizde süpriz yaptılar. Bu nazik süprizleri için CHP aileme çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız” diye konuştu.
Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Başkan Karışık' doğum sürprizi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı