Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Mustafa Göksel, hayırseverleri taltif etti

Başkan Mustafa Göksel, hayırseverleri taltif etti

Bigadiçte arsasını okul yapılmak üzere bağışlayan Mustafa Ulubak, Allah Belediye Başkanımız Mustafa Gökselden razı olsun, tuttuğunu altın etsin dedi.

Bigadiç`te arsasını okul yapılmak üzere bağışlayan Mustafa Ulubak, "Allah Belediye Başkanımız Mustafa Göksel`den razı olsun, tuttuğunu altın etsin" dedi. 
Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Bigadiç Dörteylül Anaokulu yapılması için arazilerini bağışlayan Mustafa Ulubak, Ahmet Helvacıoğlu, İsmet Helvacıoğlu ve Mehmet Çameli isimli hayırseverleri teşekkür plaketi ile taltif etti.
Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Cumhuriyet Savcısı Bilal Alçiçek, Belediye Meclis Üyesi Ayhan Muslu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ferhan Şahin, Halk Eğitim Müdürü Turhan Demirtaş, Okul Müdürlerinin katıldığı Bigadiç Dörteylül Anaokulu Gösteri ve Okul İçi Sergi töreninde, Mustafa Ulubak, Ahmet Helvacıoğlu, İsmet Helvacıoğlu ve Mehmet Çameli`ye plaketleri arsalarını bağışladığı okulun bahçesinde veren Başkan Mustafa Göksel, eğitime yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. 
Arsasını bağışlayan Mustafa Ulubak, yaptığı konuşmada, "Bizler hiçbir şey beklemiyoruz, ülkesine ve memleketine hizmet edenleri bu millet asla unutmayacak, Allah Belediye Başkanımız Mustafa Göksel`den razı olsun, tuttuğunu altın etsin, böyle bir hizmeti ilçemize kazandırdın, bu ilçe halkı her zaman seni minnetle anacaktır" dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli